Η ημέρα του γάμου της κάθε γυναίκας είναι μοναδική και κάθε λεπτομέρεια, μικρή ή μεγάλη, είναι αυτή που τελικά θα κάνει τη διαφορά.

Από την τοποθεσία και τη διακόσμηση, μέχρι το νυφικό και τα κοσμήματα, όλα υποδηλώνουν το απόλυτα προσωπικό στυλ της νύφης και η αρμονική τους συνύπαρξη θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο και βασικό κόσμημα που επιβάλλεται να φοράτε την ημέρα του γάμου σας είναι φυσικά το μονόπετρο των αρραβώνων το οποίο θα συμπληρώσει η βέρα σας.

Πιθανόν να έχετε ήδη προνοήσει και να έχετε επιλέξει ένα ζευγάρι βέρες το οποίο θα ταιριάζει (τόσο το μέταλλο του όσο και το ύφος του) με το μονόπετρο σας, δημιουργώντας έτσι μια παλέτα στην οποία θα ταιριάξουν και τα υπόλοιπα κοσμήματα.

Αν είσαστε πιο τολμηρή και έχετε κάνει κάποιον ιδιαίτερο συνδυασμό, όπως ασήμι με χρυσό, τότε βασισμένη στο ιδιαίτερο στυλ που θέλετε να δομήσετε, θα επιλέξετε και τα επιπλέον κοσμήματα της εμφάνισης σας.

Για την επιλογή των κοσμημάτων, αυτό που αρχικά έχει σημασία, είναι η επιλογή του νυφικού. Η σιλουέτα, το χρώμα, το ύφασμα, τα κοψίματα και το στυλ που θέλετε να αποδώσετε, είναι αυτά που θα καθορίσουν την επιλογή των αξεσουάρ και των κοσμημάτων που θα το πλαισιώσουν.

Και επειδή οι επιλογές στο Jeweler δεν τελειώνουν ποτέ, οι άτυποι κανόνες και τα μικρά tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε αποτελεσματικά στην ερώτηση “τι κοσμήματα φοράει η νύφη;“

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *